Gloria Monserez heeft er genoeg van en hakt moeilijke knoop door: "Ermee gestopt" Nieuws
Nieuws

Gloria Monserez heeft er genoeg van en hakt moeilijke knoop door: "Ermee gestopt"

Gloria Monserez heeft er genoeg van en hakt moeilijke knoop door: "Ermee gestopt"

Gloria Monserez heeft het drukker dan ooit. Ze is te zien in verschillende tv-programma’s en ze kreeg ook nog maar pas de Kastaar! voor ‘Doorbraak van het Jaar’. Door die drukke agenda heeft ze besloten om haar kostbare tijd nuttig te spenderen.

Gloria Monserez is bekend geworden door haar werk als Ketnetwrapster, maar sinds kort is ze ook in andere programma’s te zien. Zo presenteerde ze onder andere ‘Hotel Romantiek’ en verving ze An Lemmens in ‘The Voice van Vlaanderen’. Daarnaast speelt ze ook mee in de nieuwe Streamz-reeks ‘Liefdestips Aan Mezelf’.

Opdrachten genoeg dus voor de presentatrice. Gloria was deze week te gast in ‘Play Café’ en daarin vertelt ze meer over haar haat-liefderelatie met sociale media. “Ik had een heel druk voorjaar en alle tijd die ik over had zat ik op Instagram te scrollen”, biecht ze op. “Dat was heel eindeloos, zeker als TikTok daar ook nog eens bij kwam”, aldus Gloria.

Daardoor besloot ze om haar socials voor één maand te verwijderen. “Dat was in juni, maar eigenlijk is het nu nog steeds bezig”, verklapt ze. Ze moet wel toegeven dat ze het mist. Hoewel Gloria soms nog eens op TikTok zit, laat ze Facebook en Instagram volledig links liggen. “Het geeft een bepaalde rust”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws