Geweldig nieuws voor de fans van 'Château Planckaert': op deze datum start het nieuwe seizoen Nieuws
Nieuws

Geweldig nieuws voor de fans van 'Château Planckaert': op deze datum start het nieuwe seizoen

Geweldig nieuws voor de fans van 'Château Planckaert': op deze datum start het nieuwe seizoen

We hebben ze even moeten misschien, maar binnenkort kunnen we opnieuw genieten van de avonturen van de familie Planckaert in 'Château Planckaert'. Zo onthulde Eén zopas de startdatum van het gloednieuwe seizoen.

Op zondag 12 maart is het zover: dan start het gloednieuwe seizoen van 'Château Planckaert'. Dat nieuws maakte de openbare omroep zopas zelf bekend. Eén onthulde ook al meer over wat er in dat nieuwe seizoen te gebeuren staat.

Zo is het na de glampingweekends weer tijd om te werken in het kasteel. Na een marathon aan leitjes leggen, wordt het dak eindelijk afgewerkt. Een bijzonder moment voor de familie, want er wordt een nieuwe stap gezet in de grote familiedroom. Ook op persoonlijk vlak is er heel wat veranderd bij de familie Planckaert.

Pater familias Eddy realiseert zich dat de bende groot wordt en zijn rol binnen de familie verandert. Hij legt zich toe op de uitbreiding van de boerderij aan het kasteel. Daarnaast krijgt Junior opnieuw te maken met een tegenslag en slaan de kleinkinderen stilaan hun vleugels uit. Wie benieuwd is naar hun avonturen kan vanaf zondag 12 maart om 20 uur afstemmen op Eén of VRT MAX.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws