Gert Verhulst zwijgt niet langer en reageert voor het eerst op mogelijk wangedrag bij Plopsa Nieuws
Nieuws

Gert Verhulst zwijgt niet langer en reageert voor het eerst op mogelijk wangedrag bij Plopsa

Gert Verhulst zwijgt niet langer en reageert voor het eerst op mogelijk wangedrag bij Plopsa

Afgelopen weekend kwam Plopsa (een afdeling van Studio 100 die verantwoordelijk is voor onder meer Plopsaland De Panne red.) zwaar onder vuur te liggen. Volgens verschillende (ex-)werknemers zou er zowel sprake zijn van pesterijen als van tirannie. In 'De Tafel van Vier' reageerde Studio 100-baas Gert Verhulst nu voor het eerst op de heisa.

Afgelopen weekend deden enkele (ex)-medewerkers een boekje open over de werkcultuur bij Plopsa. Zij beweren dat er tirannie heerst en dat er pesterijen plaatsvinden. Vooral CEO Steve Van den Kerkhof kreeg het hard te verduren.

Inmiddels heeft Gert Verhulst ook voor het eerst gereageerd op het mogelijk grensoverschrijdende gedrag. “Er loopt een intern onderzoek", zei de Studio 100-baas gisteren in 'De Tafel van Vier'. Al wilde hij er niet zoveel over kwijt. “Zolang er geen officiële resultaten zijn, gaan Hans Bourlon en ik er niet over communiceren", aldus Gert.

Maar hij wilde wel nog iets duidelijk maken. "Het mentale welzijn en de veiligheid van ons personeel, van zowel Studio 100 als Plopsaland, is voor ons heel belangrijk. Jullie zullen er nog iets over horen, maar voorlopig willen we jullie om geduld vragen", klonk het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws