ShowbizzTime

Gert Verhulst verrast met erg groot nieuws: "Gaan concurrentie aan met 'Thuis' en 'Familie'"

Gert Verhulst
I Foto: Play4 I
door Redactie

Binnenkort kunnen soapfans opnieuw genieten van ‘Thuis’ en ‘Familie’. Maar je zal op hetzelfde moment ook Gert Verhulst kunnen bewonderen op Play4. De zender pakt namelijk uit met een nieuwe dagelijkse talkshow over de actualiteit, ‘De Tafel van Vier’, gepresenteerd door Gert Verhulst.

Daarmee gaan ze dus de rechtstreekse concurrentie aan met ‘Thuis’ en ‘Familie’, dagelijks goed voor zo’n 2 miljoen kijkers. “Een dagelijkse live actuatalkshow starten pal tegenover de twee grote Vlaamse soaps, is een risico en een behoorlijk grote uitdaging”, vertelt programmabaas van Play4, Annick Bongers.

“Maar met Gert Verhulst denk ik dat we de perfecte gastheer in huis hebben”, gaat ze verder. “Ongelooflijk hoe die man de vinger aan de pols heeft en weet en voelt wat er in Vlaanderen leeft. ‘De Tafel van Vier’ moet en zal een talkshow met een mening zijn. Het mag van tijd tot tijd knetteren. Gert zal serieuze onderwerpen mixen met lichtvoetiger werk. Interessant maar ook plezant. En het zal altijd met de vragen zijn die ook thuis aan tafel worden gesteld”, aldus de programmabaas.

‘De Tafel van Vier’ zal vanaf begin september van maandag tot en met donderdag uitgezonden worden om 20 uur op Play4.

Laatste nieuws