Gert Verhulst en Ellen Callebout openhartig over zijn affaire met Josje Huisman: "Ik zou het niet promoten" Nieuws
Nieuws

Gert Verhulst en Ellen Callebout openhartig over zijn affaire met Josje Huisman: "Ik zou het niet promoten"

Gert Verhulst en Ellen Callebout openhartig over zijn affaire met Josje Huisman: "Ik zou het niet promoten"

Gert Verhulst en Ellen Callebout zijn ondertussen al vijftien jaar samen. Toch liep het in 2012 even mis tussen de twee, toen Gert een kortstondige relatie had met Josje Huisman. Daar vertelt het koppel nu meer over in een nieuw interview.

Gert Verhulst en Ellen Callebout zijn nog steeds dolverliefd. In 2019 stapten ze in het huwelijksbootje en in een nieuw interview met Het Laatste Nieuws onthullen ze nu meer over hun relatie. Hoewel ze een sterk koppel zijn, hadden ze het erg moeilijk zo'n tien jaar geleden. “Onze liefdesrelatie kende slechts één pauze, maar dat heeft ons als koppel uiteindelijk alleen maar sterker gemaakt”, zegt Ellen.

Daarmee verwijst ze naar de periode waarin Gert een korte romance had met ex-K3’tje Josje Huisman. Gert, die met zijn ogen rolt als Ellen dit aanhaalt, bijt meteen van zich af. “Ik heb zoiets van: mannekes, dat is meer dan tién jaar geleden”, klinkt het. “Om daar nu elke keer zo’n issue van te maken. Dat is één hobbeltje in heel ons parcours. Laten we dat nu eindelijk begraven”, gaat hij verder.

“Ik zie nog regelmatig zaken op het internet verschijnen, precies of het is gisteren gebeurd. Tien jaar, mensen”, aldus Gert. Ook Ellen bevestigt dat dat al ver achter hen ligt. “Zulke dingen gebeuren bij de beste koppels, volgens mij. En, zoals iedereen kan zien, maakt het niet altijd alles kapot, integendeel”, voegt ze er nog aan toe. “Maar ik zou het nu ook niet gaan promoten als in: ‘Je moet dat allemaal maar eens proberen’”, besluit Gert.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws