Gert Verhulst en Ellen Callebout klappen uit de biecht: daarom kregen ze geen kindje samen Nieuws
Nieuws

Gert Verhulst en Ellen Callebout klappen uit de biecht: daarom kregen ze geen kindje samen

Gert Verhulst en Ellen Callebout klappen uit de biecht: daarom kregen ze geen kindje samen

Gert Verhulst en Ellen Callbout zijn ondertussen al zo’n vijftien jaar samen. Hoewel Gert twee kinderen heeft, Marie en Viktor, kreeg hij geen kindje samen met zijn huidige vrouw. Ellen onthult nu ook waarom dat er nooit gekomen is.

Gert Verhulst en Ellen Callebout hebben al jarenlang een sterke relatie en ze zijn nog steeds stapelverliefd op elkaar. In 2019 gaven ze elkaar zelfs nog in alle stilte het ja-woord. Toch kregen de twee geen kinderen samen. Gert had al twee kinderen uit zijn vorige relatie, maar Ellen is nooit mama geworden.

Zij baatte vroeger haar eigen restaurant uit en toen had ze geen eigen kinderwens. Ook met haar vorige vriend was mama worden iets voor de verre toekomst. “Toen leerde ik Gert kennen en die had al twee kinderen. De drang om er zelf nóg eentje te hebben, bleef uit”, geeft ze eerlijk toe aan Het Laatste Nieuws. “Ik dacht ook: we hebben nu zo’n schoon leven, het is goed zo”, aldus Ellen.

Toch heeft Gert haar wel die kans gegeven. “Als je nog een kind wil, snap ik dat”, zei hij vaak tegen haar. “Ik heb daar ook zeker over nagedacht. Maar als je er zo diep over moet nadenken, pro’s en contra’s afwegend, is de keuze in feite duidelijk”, zegt Ellen. “Ik wilde Ellen uiteraard wel de keuze laten, ze is tenslotte tien jaar jonger dan ik”, besluit Gert.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws