Gert Verheyen doet pijnlijke bekentenis en barst in tranen uit: "Schuldgevoel dat je voor altijd meedraagt" Nieuws
Nieuws

Gert Verheyen doet pijnlijke bekentenis en barst in tranen uit: "Schuldgevoel dat je voor altijd meedraagt"

Gert Verheyen doet pijnlijke bekentenis en barst in tranen uit: "Schuldgevoel dat je voor altijd meedraagt"

De emoties lopen hoog op bij Gert Verheyen in ‘Over De Oceaan’. Zijn kinderen halen fel uit naar hem en daardoor kan hij het niet droog houden. Vervolgens vertelt hij meer over zijn echtscheiding en de huidige situatie met zijn drie zonen.

Ella Leyers heeft in ‘Over De Oceaan’ een podcast gemaakt met de drie zonen van Gert Verheyen. Eerder in het programma vertelde de voetbalanalist al aan Ella dat het contact met zijn kinderen op een laag pitje staat en dat hij het tof zou vinden als ze hem vaker zouden bellen. Echter zeggen zijn drie zonen net hetzelfde over hem.

“Hij is er zelf toch ook mee bezig en hij vindt het zelf ook spijtig dat het contact er niet is. Maar dan nog laat hij het altijd van ons komen”, zegt zijn oudste zoon Cédric. Een boodschap die duidelijk hard aankomt bij Gert. Zo’n twintig jaar geleden verliet hij zijn gezin en daar heeft hij het nog steeds moeilijk mee.

Zo onthult hij dat hij de dag waarop hij vertelde aan zijn kinderen dat hij wegging nooit zal vergeten. “Dat is niet wat je wil, maar het is wel je eigen keuze geweest. Dus uiteindelijk is het mijn eigen schuld”, gaat Gert verder. “Als je zelf bent weggaan bij je vrouw en je kinderen, is dat een schuldgevoel dat je altijd met je meedraagt”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws