Geheime minnares onthult passionele affaire met prins Harry: "Hij heeft haar bedrogen met mij" Nieuws
Nieuws

Geheime minnares onthult passionele affaire met prins Harry: "Hij heeft haar bedrogen met mij"

Geheime minnares onthult passionele affaire met prins Harry: "Hij heeft haar bedrogen met mij"

Er is al heel wat inkt gevloeid over de nieuwe docureeks van prins Harry en Meghan Markle. Maar een ander verhaal lijkt de documentaire nu te overschaduwen. Catherine Ommanney (50), bekend van ‘The Real Housewives of D.C.’, heeft namelijk zopas haar affaire met prins Harry gelekt aan de pers.

Onlangs raakte al bekend dat Harry in het verleden een minnares had, de 50-jarige Catherine Ommanney. Nu onthult Catherine ook meer details over hun romance. Die vond plaats in 2006, toen Harry samen was met Zuid-Afrikaanse Chelsy Davy.

"Harry heeft zijn toenmalige vriendin inderdaad met mij bedrogen. Al wist ik op dat moment niet dat hij een relatie had", vertelt Catherine in US Weekly. "Harry was toen 21 jaar en ik 34 jaar, maar ik merkte aan alles dat hij me wou. Hij was één brok testosteron", gaat ze verder.

Ze ontmoetten elkaar in een club in Londen en belandden daarna bij een van Harry's vrienden thuis. "Toen het ochtend werd, maakte ik kenbaar dat ik zou vertrekken. Toen ik rechtstond greep Harry me bij mijn middel, hief me fors op en duwde me tegen de muur. Hij begon me hartstochtelijk te zoenen. Ik werd nog nooit zo hevig gezoend als door Harry. Hij zit vol passie", aldus Catherine.

Zwoel verblijf

Harry wou Catherine daarna opnieuw ontmoeten. "Ik was nog enkele dagen in Londen en we spraken elke avond af. We zijn die nachten ook bij elkaar gebleven. Het werd een zwoel verblijf. Een tijd waaraan ik met veel plezier terugdenk." Al is ze wel zeker dat er geen toekomst zat in hun relatie. "Misschien als Harry wat ouder was geweest en ik iets jonger. En als hij geen royal was", besluit Catherine.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws