Gedumpte Jana uit 'Blind Getrouwd' moet opnieuw pijnlijk afscheid verwerken Nieuws
Nieuws

Gedumpte Jana uit 'Blind Getrouwd' moet opnieuw pijnlijk afscheid verwerken

Gedumpte Jana uit 'Blind Getrouwd' moet opnieuw pijnlijk afscheid verwerken

Het heeft helaas niet mogen zijn voor Jana en Christiaan uit 'Blind Getrouwd'. Hij dumpte haar tot tweemaal toe. En nu heeft Jana opnieuw afscheid moeten nemen.

Het huwelijk van Jana en Christiaan in 'Blind Getrouwd' liep helaas op de klippen. Maar gelukkig kunnen de twee wel nog door één deur. Meer zelfs: de twee horen elkaar nog dagelijks en zijn ondertussen zeer goede vrienden.

Maar helaas moet Jana nu opnieuw afscheid nemen, gelukkig niet van een geliefde maar wel van haar jeugd. Zo hield Jana afgelopen weekend een 'Funeral of my youth'-feestje oftewel 'De begrafenis van mijn jeugd'-feestje. Dat feestje organiseerde ze om haar dertigste verjaardag te vieren.

Ook de andere 'Blind Getrouwd'-kandidaten waren van de partij. Zo deelde Florence enkele beelden van het feestje. Zij maakte voor de gelegenheid ook een bloemenkrans en een soort van rouwregister waar mensen een boodschap in konden schrijven voor Jana.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws