Gedumpte Ginny uit 'Boer zkt Vrouw' kapot van verdriet na plotse dood dierbare: "Zal je zo erg missen" Nieuws
Nieuws

Gedumpte Ginny uit 'Boer zkt Vrouw' kapot van verdriet na plotse dood dierbare: "Zal je zo erg missen"

Gedumpte Ginny uit 'Boer zkt Vrouw' kapot van verdriet na plotse dood dierbare: "Zal je zo erg missen"

Ginny, die je nog kan kennen van haar deelname aan 'Boer zkt Vrouw', heeft zopas erg droevig gemeld op haar Instagrampagina. Zo is haar paard Angel onverwacht overleden.

Het was dit voorjaar een bijzonder pijnlijk moment voor Ginny in 'Boer zkt Vrouw'. Terwijl boer Kim haar had gekozen als zijn uitverkorene, ruilde hij Ginny alsnog in voor Emi die hij eerder naar huis had gestuurd. Inmiddels vormen Emi en Kim nog altijd een koppel.

Ginny moest er toen op tv achterkomen dat Kim haar had laten staan voor Emi. En nu heeft Ginny helaas nog meer slecht nieuws te melden. Zo is haar paard Angel gestorven. Dat schrijft ze op Instagram. "Mijn liefste Angel, mijn hart brak vandaag letterlijk in een miljoen stukjes."

Haar paard lag gisteren plots ziek op de grond. Helaas kon ook een operatie niet baten en moest Ginny de hartverscheurende keuze maken om haar paard te laten inslapen. "Ik hoop dat je echt weet dat ik alles heb geprobeerd om je te helpen", klinkt het bij Ginny. "Ik moest de moeilijkste beslissing in mijn leven nemen."

Eerste paard

Het was ook Ginny haar eerste paard. Angel was zo al tien jaar in haar leven. "Ik zal je echt zo erg missen en zal altijd van je houden", besluit Ginny.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws