ShowbizzTime

Gebroken Tanja Dexters heeft zeer droevig nieuws over haar 12-jarig dochtertje Valentina 

Tanja Dexters en Valentina
I Foto: Photonews I
door Redactie

Tanja Dexters (45) heeft er op z’n zachts gezegd enkele moeilijke jaren opzitten. Zo moest ze niet alleen een pijnlijke scheiding verwerken, maar raakte ze ook verwikkeld in verschillende rechtszaken en allerlei drugschandalen. Helaas heeft Tanja nu ook minder goed nieuws over haar dochtertje Valentina.

Nadat ze een tijdje uit de media bleef, is Tanja Dexters weer helemaal terug. De ex-Miss België krabbelt weer recht nadat ze een scheiding en meerdere rechtszaken en schandalen moest verwerken. Binnenkort is ze ook te zien in ‘Fear Factor’ met Alex Agnew als presentator.

Maar helaas hebben al die rechtszaken en schandalen ook grote gevolgen voor haar dochtertje Valentina. Zo ziet de voormalige Miss België haar dochter, die inmiddels 12 jaar is, amper nog. Dat vertelt ze deze week in Story.

“Valentina woont voornamelijk bij haar papa. Ik zie haar elke woensdagnamiddag en in het weekend”, zegt Tanja. En dat valt de blondine erg zwaar. “Ik mis haar wel”, aldus Tanja. Gelukkig kan ze wel nog door een deur met haar ex Miguel Dheedene. “We hebben een goede regeling en hebben het beste voor met onze dochter”, besluit Tanja.

Laatste nieuws