Gaan Pat Krimson en Loredana een derde keer meedoen aan 'Eurosong'? Koppel komt met verrassend antwoord Nieuws
Nieuws

Gaan Pat Krimson en Loredana een derde keer meedoen aan 'Eurosong'? Koppel komt met verrassend antwoord

Gaan Pat Krimson en Loredana een derde keer meedoen aan 'Eurosong'? Koppel komt met verrassend antwoord

Voor Loredana werd 'Eurosong' helaas geen succes. Zo eindigde ze op de voorlaatste plaats met haar nummer 'You Lift Me Up'. Bij 'Play Café' onthulde het koppel nu of ze nog een derde keer zouden willen meedoen aan 'Eurosong'.

Loredana en Pat Krimson deden al twee keer mee aan 'Eurosong'. Eerst als 2 Fabiola in 2014 met het nummer 'She's after my piano' en in januari van dit jaar deed Loredana mee als solo-artiest met het nummer 'You Lift Me Up'. Helaas kon ze daarmee geen ticket bemachtigen voor het Eurovisiesongfestival.

Zo won zanger Gustaph met zijn nummer 'Because of You'. In 'Play Café' op Play4 blikte het koppel nu terug op hun teleurstellende deelname. "Het was eigenlijk geen nederlaag", steekt Pat Krimson van wal. "Mensen konden niet meer stemmen toen Loredana aan de beurt was", aldus de dj. "Maar de volgende dag hebben we dat hoofdstuk omgedraaid", vervolgt hij.

"Het is een ervaring rijker", pikt Loredana in. "Wij hebben gedaan wat we graag wilden doen en wij vonden het wel een goed nummer", vertelt het koppel. Maar een derde keer deelnemen aan 'Eurosong' zien de twee niet zitten. “Ik denk het niet. Als ze ons nu zouden vragen, zeggen we nee", aldus Pat en Loredana. En wat binnen een paar jaar? “We zullen zien. Laat ons dit nog maar even verwerken", aldus het koppel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws