Frans en Mariska Bauer hebben fantastisch nieuws na ontzettend zware periode: "Proficiat!" Nieuws
Nieuws

Frans en Mariska Bauer hebben fantastisch nieuws na ontzettend zware periode: "Proficiat!"

Frans en Mariska Bauer hebben fantastisch nieuws na ontzettend zware periode: "Proficiat!"

2022 was voor Frans en Mariska Bauer een heel zwaar jaar. In januari werd Mariska getroffen door een herseninfarct waarvan ze nog altijd herstellende is. Maar nu heeft het koppel ook iets te vieren.

In de eerste week van januari sloeg het noodlot toe bij de familie Bauer. Mariska, de vrouw van de Nederlandse zanger, werd toen getroffen door een herseninfarct. Daarvan zal ze helaas nooit meer helemaal herstellen.

“Ik ben nog niet helemaal beter, dat word ik ook niet. Een deel van mijn hersenen is gewoon dood”, vertelde Mariska daar een tijdje geleden over aan het Nederlandse RTL Boulevard. Maar nu hebben Mariska en Frans ook goed nieuws te melden.

Zo is Frans Bauer op 30 december 49 jaar geworden. Mariska zette haar man dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram. "Hieperdepiep. Deze knapperd is vandaag 49 geworden", schrijft ze bij een foto van de jonge Frans Bauer. Het regent dan ook felicitaties voor de zanger. "Proficiat!" en "Van harte gefeliciteerd!", klinkt het meermaals in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws