Frans Bauer heeft geen fijn nieuws over zijn vrouw Mariska na haar herseninfract: "Ze heeft daar heel veel last van" Nieuws
Nieuws

Frans Bauer heeft geen fijn nieuws over zijn vrouw Mariska na haar herseninfract: "Ze heeft daar heel veel last van"

Frans Bauer heeft geen fijn nieuws over zijn vrouw Mariska na haar herseninfract: "Ze heeft daar heel veel last van"

Meer dan een jaar geleden stond de wereld van Frans Bauer en zijn vrouw Mariska stil. Mariska werd namelijk getroffen door een herseninfarct.

Mariska is nog steeds herstellende van dat vreselijke voorval. In De Telegraaf speelt Frans open kaart over hoe het nu met zijn vrouw gaat. In grote lijnen gaat het goed met haar, maar het is niet zeker of ze nog wel helemaal de oude wordt.

“Ze heeft nog heel veel last van haar hersenen”, geeft Frans toe. “Gelukkig gaat het weer de goede kant uit. Het duurt jaren voor, in de mate van mogelijke, weer iemand weer helemaal de oude is. We zijn heel trots op haar en het gaat ongelofelijk goed.”

De vraag is nu of Mariska nog helemaal zal herstellen. Daar kan voorlopig niemand een antwoord op geven. “Ze zit nu op 92 procent van haar kunnen. De tijd zal het uitwijzen of die overige 8 procent nog terug gaan komen", aldus de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws