Frank Deboosere neemt ingrijpende beslissing na zijn pensioen: "Een uur geleden deed hij dat" Nieuws
Nieuws

Frank Deboosere neemt ingrijpende beslissing na zijn pensioen: "Een uur geleden deed hij dat"

Frank Deboosere neemt ingrijpende beslissing na zijn pensioen: "Een uur geleden deed hij dat"

Frank Deboosere nam vorige week definitief afscheid als weerman. Deboosere ging met pensioen, zoals de VRT hem verplichtte.

Frank heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij het - zeker aanvankelijk - moeilijk had met die beslissing. Nu blijkt ook dat Deboosere er wel heel duidelijk een streep heeft onder getrokken.

Zo kreeg collega-weerman Bram Verbruggen de vraag of Frank wel nog steeds het WhatsApp-groepje van het weer zit. Dat blijkt zo niet te zijn. "Hij is er een uurtje geleden uitgestapt," aldus Bram tegenover Radio 2. "Hij heeft nog een mooi berichtje voor ons drieën achtergelaten in de groep voor ons drie en heeft daarna de groep verlaten."

Frank verdwijnt niet van de aardbol, maar de communicatie zal voortaan toch anders zijn. "Hij heeft vermeld dat je mijn nummer hebt en me nog steeds kunt bereiken, maar hij heeft inderdaad de groep verlaten," klinkt het nog bij Bram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws