Flip Kowlier verbluft iedereen met foto's van zijn huwelijk: "Hoe mooi zijn jullie!" Nieuws
Nieuws

Flip Kowlier verbluft iedereen met foto's van zijn huwelijk: "Hoe mooi zijn jullie!"

Flip Kowlier verbluft iedereen met foto's van zijn huwelijk: "Hoe mooi zijn jullie!"

Flip Kowlier stapte in september in het grootste geheim in het huwelijksbootje met zijn vriendin Katrien Vanderlinden. Nu deelde de zanger ook voor het eerst enkele beelden van hun huwelijksdag.

In februari liet Flip Kowlier weten dat hij opnieuw de liefde gevonden had. “Wat een leven”, schreef hij toen bij een foto van hem en zijn vriendin Katrien Vanderlinden, die eerder ook al een relatie had met tv-presentator Steven Van Herreweghe. Met Van Herreweghe heeft Katrien ook twee kinderen.

In juni maakten Flip Kowlier en Katrien hun verloving bekend op Instagram. Midden september gaven ze elkaar in alle stilte het jawoord. Nu deelden de zanger en zijn vrouw ook enkele foto's van hun recente huwelijk.

"Bon, wij zijn dus getrouwd", schreef het koppel erbij. En die foto's lokken heel wat reacties uit. “Wat zijn jullie prachtig. Zoveel geluk samen”, schrijft Eva Daeleman. “Hoe mooi zijn jullie! Proficiat allebei”, reageerde tv-kok Sofie Dumont dan weer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws