Filip en Mathilde poseren met kinderen én hondjes op kerstkaart: iedereen is hetzelfde opgevallen Nieuws
Nieuws

Filip en Mathilde poseren met kinderen én hondjes op kerstkaart: iedereen is hetzelfde opgevallen

Filip en Mathilde poseren met kinderen én hondjes op kerstkaart: iedereen is hetzelfde opgevallen

Het eindejaar nadert met rasse schreden. Dat betekent ook dat de periode van de kerstkaartjes is aangebroken. Ook koning Filip en koningin Mathilde verstuurden zonet hun kerstkaartje.

"De eerste kerstkaarten van de koninklijke familie zijn verzonden!", staat er te lezen op het officiële Instagramaccount van het Belgische koningshuis. "We delen graag deze nieuwe foto van de koning en de koningin en hun gezin met jullie", klinkt het ook nog.

⁣Op hun gloednieuwe kerstkaartje zien we koning Filip en koningin Mathilde zitten op een bankje in hun kasteel in Laken. Hun vier kinderen Elisabeth, Gabriël, Emmanuel en Eléonore staan vlak achter hen. Ook de koninklijke honden, Jeep (links) en Simba (rechts), mochten voor het eerst mee op de foto.

Op Instagram wordt alvast heel positief gereageerd op de fonkelnieuwe kerstfoto. Iedereen vindt het een prachtige gezinsfoto. "Deze foto is geweldig”, “Zeer mooie foto van de familie”, “Magnifieke gezinsfoto”, “Wat een adembenemende foto” en "Zo mooi", klinkt het onder meer in de commentaren onder de foto's.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws