Fel vermagerde Wim Lybaert deelt foto's van zijn transformatie: "Er moest iets gebeuren" Nieuws
Nieuws

Fel vermagerde Wim Lybaert deelt foto's van zijn transformatie: "Er moest iets gebeuren"

Fel vermagerde Wim Lybaert deelt foto's van zijn transformatie: "Er moest iets gebeuren"

Wim Lybaert (54) is vanaf vanavond te zien in ‘Een jaar op zee’ op Eén. Voor die nieuwe reeks ging hij een jaar lang mee aan boord met verschillende vissersboten. Inmiddels is de presentator ook flink afgevallen. In Het Laatste Nieuws vertelt hij nu ook meer over zijn gewichtsverlies.

Eind vorig jaar was Wim Lybaert te gast bij Eric Goens in 'Het huis'. Na dat televisieoptreden besefte hij dat hij iets moest toen aan zijn gewicht. "Toen ik mezelf terug zag in ‘Het huis’, dacht ik: ‘What the hell’. Daar moest iets gebeuren", aldus de presentator.

Sinds enkele maanden is hij dan ook volop aan het sporten. "Sindsdien sport ik vijf uur per week en wandel ik met de hond aan zeven kilometer per uur. Ik ben ondertussen zo’n drie à vier kilogram afgevallen en heb meer spieren in plaats van vet", aldus de Lybaert.

De presentator leeft ook gezonder. "Ook op mijn eten let ik. Een speciaal dieet volg ik niet, maar alcohol drink ik enkel nog in het weekend. Ik eet ook veel groenten en vis", vertelt hij. Op Instagram deelde hij ook al een foto waarop zijn transformatie te zien is. "Amai fel vermagerd Wim" en "Zóveel slanker geworden, Wim", klinkt het onder meer in de reacties onder de foto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws