Fel vermagerde Ruth Beeckmans overladen met reacties nadat ze deze bijzondere selfie deelt Nieuws
Nieuws

Fel vermagerde Ruth Beeckmans overladen met reacties nadat ze deze bijzondere selfie deelt

Fel vermagerde Ruth Beeckmans overladen met reacties nadat ze deze bijzondere selfie deelt

Ruth Beeckmans is sinds enkele weken opnieuw op het scherm te zien nadat ze vorig jaar in april afscheid moest nemen van haar partner Gary. Zo presenteert ze het gloednieuwe VTM-programma 'Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u'. Op Instagram deelde ze nu ook een selfie van achter de schermen.

Sinds enkele weken kunnen we Ruth Beeckmans opnieuw bewonderen op televisie. De actrice verdween een tijdje van het scherm nadat ze vorig jaar onverwacht haar partner Gary verloor aan de gevolgen van hartfalen.

Op Instagram deelde Ruth nu ook een foto waarop ze poseert met een grote koffer. "Mijn koffertje is alvast gepakt om vanavond weer op droomreis naar een wonderlijke bestemming te vertrekken, om een heerlijk koppel het huwelijk van hun dromen te doen beleven in een nieuwe aflevering van 'Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u'", schrijft de presentatrice bij de foto.

Maar die foto lokt nu massaal veel reacties uit. "Zoveel vermagerd!" en "Je ziet er prachtig uit!", klinkt het meermaals. Maar de meeste volgers zijn vooral onder de indruk van hoe sterk Ruth is. "Wat ben je toch een sterke vrouw. Zo'n eindeloos respect voor jou" en "Wat straal je en wat ben je sterk. Respect voor deze vrouw!", schrijven enkele volgers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws