Fel vermagerde ‘Big Brother'-winnares Jill Goede deelt foto’s van transformatie: “Bijna 20 kilo kwijt” Nieuws
Nieuws

Fel vermagerde ‘Big Brother'-winnares Jill Goede deelt foto’s van transformatie: “Bijna 20 kilo kwijt”

Fel vermagerde ‘Big Brother'-winnares Jill Goede deelt foto’s van transformatie: “Bijna 20 kilo kwijt”

De Nederlandse Jill Goede won in 2021 'Big Brother'. Sindsdien is er heel wat veranderd in het leven van de blondine. Ze vond de liefde van haar leven, maar viel ook bijna 20 kilogram af. Op Instagram pronkt de 'Big Brother'-winnares nu trots met haar nieuwe lichaam.

In juni vorig jaar liet Jill Goede weten dat ze de liefde gevonden had. Zo vormt de Nederlandse inmiddels al ruim een jaar een koppel met Leroy de Rouw, die in 2022 meedeed aan het spelprogramma. Enkele maanden geleden zijn de twee ook gaan samenwonen.

Maar het afgelopen jaar is er nog iets drastisch veranderd in het leven van de 'Big Brother'-winnares. Zo verloor ze op een jaar tijd bijna 20 kilogram. "Ik ben zeventien kilo afgevallen in een jaartje", vertelt Jill aan RTL Boulevard.

Op Instagram deelde Jill ook al enkele foto's van haar transformatie. Meteen werd de 24-jarige 'Big Brother'-winnares overstelpt met complimenten. “Je ziet er goed uit!”, “Wauw!”, “Wat zie je er geweldig uit!” en “Niet normaal knap!”, klinkt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws