Fans van 'The Masked Singer' spuwen hun gal na opmerkelijke gebeurtenis: "Dit is absurd" Nieuws
Nieuws

Fans van 'The Masked Singer' spuwen hun gal na opmerkelijke gebeurtenis: "Dit is absurd"

Fans van 'The Masked Singer' spuwen hun gal na opmerkelijke gebeurtenis: "Dit is absurd"

Gisterenavond konden we kijken naar de negende aflevering van ‘The Masked Singer’. Leeuw werd op het einde ontmaskerd, maar daar zijn de kijkers duidelijk niet zo blij mee. Op sociale media uiten ze nu hun ongenoegen.

Vrijdagavond gaven de zes overgebleven Masked Singers opnieuw het beste van zichzelf. Helaas kwam er een einde aan het ‘The Masked Singer’-avontuur van Leeuw. Niemand minder dan Maksim Stojanac zat in dat pak, maar dat was voor veel fans geen verrassing meer. Al na de eerste aflevering werd de naam van de ‘#LikeMe’-ster vaak genoemd.

Toch vinden heel wat kijkers het erg jammer dat hij nu al zijn koffers moet pakken. “Leeuw moest in de finale staan”, “Dit seizoen is verpest, de beste gaan eruit”, “Niet eerlijk”, “Dit is opgezet spel, echt niet oké meer”, “Leeuw was voor mij finalist” en “Maksim was echt veel beter dan de andere Masked Singers”, klinkt het onder meer.

De fans hadden dan ook liever Foxy Lady of Champignon naar huis zien vertrekken. “Waarom willen ze die Champignon per se zo ver laten gaan?”, “Champignon moest eruit, die was zo slecht. Maar ja, er wordt toch alleen maar naar de schattigheid gekeken bij hem” en “Foxy Lady zong veel slechter dan Leeuw”, schrijven ze ook nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws