Fans van ‘De Columbus’ zijn er niet over te spreken : “Zo jammer!” Nieuws
Nieuws

Fans van ‘De Columbus’ zijn er niet over te spreken : “Zo jammer!”

Fans van ‘De Columbus’ zijn er niet over te spreken : “Zo jammer!”

Wim Lybaert trekt voor wat wellicht de laatste keer is de wijde wereld in met een verrassingsgast in ‘De Columbus’. Al jaren is ‘De Columbus’ een van de absolute smaakmakers van zender Eén.

“Fantastisch programma, ik ben al ieder seizoen een trouwe kijker”, laat iemand weten op de sociale media. “Echt het mooiste programma ooit!” En dat vinden blijkbaar velen. “Zo mooi en zo ontroerend bij momenten”, schrijft een ander. “Is altijd weer een programma om naar uit te kijken.”

“‘De Columbus’ is een programma dat 100, wat zeg ik, 1000 keer beter is dan al die programma’s waarin al die zogezegde opgefokte BV’s zichzelf uitlachen”, lezen we nog. En ook: “Schitterend programma, proficiat voor heel het Columbus-team!”

Maar ook in Nederland kijken ze graag naar de sympathieke Wim Lybaert en zijn al even sympathieke gasten in ‘De Columbus’. Al is dat bij hen minder gemakkelijk dan bij ons. “Erg leuk, maar als je het als Hollander mist kun je het nooit meer terugkijken of ergens terugvinden, jammer, jammer, jammer”, zegt een van onze noorderburen. “Klopt”, zegt een ander. “Ik woon ook in Nederland en ik moet het echt elke keer in mijn agenda schrijven, anders vergeet ik het en is het niet meer terug te kijken. Jammer.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws