Fans schrikken bij het zien van Jani: “Dat moet pijn hebben gedaan” Nieuws
Nieuws

Fans schrikken bij het zien van Jani: “Dat moet pijn hebben gedaan”

Fans schrikken bij het zien van Jani: “Dat moet pijn hebben gedaan”

De zeilers uit het eerste seizoen van ‘Over De Oceaan’ hadden elkaar beloofd om een anker te laten tatoeëren na de overtocht. Alleen Dominique Persoone deed dat ook effectief, maar Gert Verhulst en James Cooke probeerden Otto-Jan Ham en Jani Kazaltzis in ‘De Cooke & Verhulst Show’ te overtuigen.

Belofte maakt schuld, moet Jani gedacht hebben, en hij liet daadwerkelijk een anker tatoeëren op zijn ribben in de studio. Fans schrokken zich een hoedje toen ze het plaatje onder ogen kregen, maar de modegoeroe kreeg wel erg veel lof toegezongen.

“Álle deelnemers van ‘Over De Oceaan’ zouden zogezegd een tattoo laten zetten, dat was de afspraak”, schrijft iemand op de sociale media. “Jani houdt zich tenminste aan zijn woord, wat niet van iedereen gezegd kan worden. Knap van deze man!”

“Jani is tenminste een man van zijn woord. Maar wel een zeer pijnlijke plaats! Dat weet ik uit ondervinding”, zegt een ander. Een derde reageert: “Zeker een pijnlijke plaats. Mijn andere drie tatoeages waren een eitje om te laten zetten, maar die op mijn ribben… Dat deed pijn, hoor!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws