Familielid haalt keihard uit naar nieuwe koningin Camilla: “Met de dood bedreigd”  Nieuws
Nieuws

Familielid haalt keihard uit naar nieuwe koningin Camilla: “Met de dood bedreigd” 

Familielid haalt keihard uit naar nieuwe koningin Camilla: “Met de dood bedreigd” 

De neef van Camilla, Luke Parker Bowles, is niet mals voor de koningin. Hij vertelt in een nieuw interview dat hij het erg moeilijk heeft gehad door haar.

Luke Parker Bowles heeft in een nieuw interview met The New York Times toegegeven dat hij een moeilijke jeugd heeft gehad. Zo werd hij heel veel gepest tijdens zijn schooltijd. Bovendien geeft hij ook iemand de schuld daarvoor, namelijk Camila. Volgens Luke werd hij gepest omdat hij de neef is van de nieuwe koningin.

Hij legt uit dat dat allemaal te maken heeft met de echtscheiding tussen Charles en zijn eerste vrouw Diana. Toen Luke op school zat was er heel erg veel te doen over het schandaal van Charles. Hij zou namelijk een affaire hebben gehad met Camilla terwijl hij samen was met Diana. Een jaar na de scheiding stierf Diana en daardoor werd Camilla slecht bekeken.

Ook Camilla’s neef leed onder haar slechte imago. Luke zat toen op een kostschool en daar werd hij continu aan de affaire van Charles en Camilla herinnerd. Volgens hem was dat een helse tijd. “Ik herinner met dat ik werd gepest en zelfs met de dood werd bedreigd. Mensen associeerden Diana’s dood op een vreemde manier met Camilla en ik zat daar wegens mijn achternaam middenin”, legt Luke uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws