'Familie'-kijkers zijn het kotsbeu en uiten massaal kritiek: "Ik kijk gewoon niet meer!" Nieuws
Nieuws

'Familie'-kijkers zijn het kotsbeu en uiten massaal kritiek: "Ik kijk gewoon niet meer!"

'Familie'-kijkers zijn het kotsbeu en uiten massaal kritiek: "Ik kijk gewoon niet meer!"

Veel kijkers zijn allesbehalve blij met de nieuwe verhaallijnen in 'Familie'. Dat laten ze massaal weten via sociale media. De kritiek luidt vooral dat de soap veel te langdradig geworden is.

Een tijdje geleden maakten de 'Familie'-kijkers zich al kwaad omdat het verhaal rond Koen (Sieg De Doncker) veel te lang aansleepte. Nu krijgen de makers opnieuw heel wat kritiek te slikken. Zo vinden de kijkers de verhaallijnen te saai en te langdradig.

Een voorbeeld dat ze aanhalen is de ruzie tussen de vier vrienden Zjef (Jan Van den Bosch), Rudi (Werner De Smedt), Mieke (Caroline Maes) en Niko (Jo Hens). De kijkers vinden dat die situatie veel te lang duurt. "Het is zo langdradig", schrijft een fan. "Ik vind het echt kinderachtig. Ik kijk nu weer even niet meer", klinkt het bij iemand anders.

Ook andere kijkers blijken massaal af te haken. "Ik kijk al paar afleveringen niet meer. Ik heb het gehad", "Ik kijk ook al een hele tijd niet meer. Ze maken verhaallijnen die totaal zinloos zijn", "Die degoutante vriend van Benny, Jan met zijn stom beeldje, de studenten op kot ... Het is echt saai geworden", "Ik kijk sinds enkele weken ook niet meer. Het werd langdradiger met de dag" en "Het wordt echt saai", lezen we op sociale media.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws