ShowbizzTime

'Familie'-kijkers zijn het kotsbeu: "Dit gaat echt te ver!"

Bomma Familie
I Foto: VTM I
door Redactie

In ‘Familie’ gaat het van kwaad naar erger met Lars, gespeeld door Kürt Rogiers. Hij wordt beschuldigd van seksueel misbruik met minderjarigen en helaas lijken steeds minder mensen te geloven dat hij daar niets mee te maken heeft. Veel kijkers hebben nu ook kritiek op die verhaallijn.

Het zijn geen makkelijke tijden voor Lars in ‘Familie’ sinds hij beschuldigd wordt van misbruik met minderjarige meisjes. Ondertussen verloor hij zijn job als CEO bij Wolff & Bos en op de steun van zijn moeder Brigitte en zijn zoon Raven moet hij ook niet meer rekenen.

Nu wordt Lars ervan beschuldigd zijn halfbroer Koen neergestoken te hebben. Dat het alsmaar slechter gaat met Lars, lijkt ook niet in goede aarde te vallen bij de kijkers. Zij hopen dat deze verhaallijn over Lars dan ook snel ophoudt.

“Ik hoop dat het gauw stopt want ik haat onrechtvaardigheid”, “Het is niet meer leuk om te kijken”, “Het wordt echt langdradig en eentonig”, “Zelfs voor een soap gaat dit echt veel te ver en veel te lang door” en “Ik kan er niet meer tegen”, klinkt het bij enkele boze kijkers op Facebook.

Laatste nieuws