'Familie'-kijkers verontwaardigd na ingrijpende beslissing: "Je zou je moeten schamen!" Nieuws
Nieuws

'Familie'-kijkers verontwaardigd na ingrijpende beslissing: "Je zou je moeten schamen!"

'Familie'-kijkers verontwaardigd na ingrijpende beslissing: "Je zou je moeten schamen!"

Familie’ maakt opnieuw veel emoties los bij de fans. Verschillende kijkers moeten hun mening kwijt over Raven (Aaron Blommaert), Lars (Kürt Rogiers) en Koen (Sieg De Doncker).

Heel wat kijkers zijn erg verontwaardigd na een drastische beslissing in de VTM-soapserie. “Amai Raven, uw vader aan de deur zetten. Shame on you! Hij weet nu toch hoe vals Koen is”, klinkt het in de ‘Familie Fans’-groep op Facebook. Deze post lokt al snel heel wat reacties uit, maar de meningen lijken verdeeld te zijn.

Zo vindt het merendeel van de kijkers het ook heel erg wat Raven gedaan heeft. “Het is zeer jammer voor Lars”, “Vind het niet mooi van Raven, zo zijn papa in de kou zetten. Hij zal er nog wel achterkomen” en “Niet zo fijn van Raven”, reageren ze onder meer. Toch deelt niet iedereen deze mening.

Een andere fan toont dan weer begrip voor Raven. “Lars is ook geen heilig boontje, hé! Ik kan Raven wel begrijpen." Ten slotte hebben de kijkers ook nog wat te zeggen over Koen. “Ik hoop dat het nu snel uitkomt wat voor een lafaard die Koen is” en "Hij is echt vals", klinkt het meermaals.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws