'Familie'-kijkers spuwen hun gal na recente gebeurtenis: "Ik overweeg om niet meer te kijken"  Nieuws
Nieuws

'Familie'-kijkers spuwen hun gal na recente gebeurtenis: "Ik overweeg om niet meer te kijken" 

'Familie'-kijkers spuwen hun gal na recente gebeurtenis: "Ik overweeg om niet meer te kijken" 

Op sociale media wordt er volop gediscussieerd over vier personages in ‘Familie’. Zo hebben de fans heel wat te zeggen over Zjef en Rudi enerzijds en Niko en Mieke anderzijds.

In ‘Familie’ laten Zjef (Jan Van den Bosch) en Rudi (Werner De Smedt) zich niet van hun beste kant zien en dat hebben ook de kijkers opgemerkt. Op sociale media geven de kijkers hun ongezouten mening over de twee personages en over hun gedrag tegenover Niko (Jo Hens) en Mieke (Caroline Maes). “Kinderachtig en geen respect voor Niko en Mieke”, klinkt het op Facebook.

Veel kijkers delen deze mening en vinden dat Niko en Mieke hard moeten optreden. “Ze mogen blij zijn dat ze daar al mogen wonen”, “Gooi ze buiten die onbeschofteriken”, “Het zijn profiteurs”, “Als ze zoveel kritiek hebben dan moeten ze maar verhuizen” en “Als ik Nico en Mieke was, ze zouden buitenvliegen”, reageren ze onder meer. “Die gasten worden van de ene op de andere dag klootzakken. Zou er iets in het drinkwater zitten? Ik overweeg om niet meer naar ‘Familie’ te kijken", klinkt het gefrustreerd.

Anderen hebben dan wel weer begrip voor Zjef en Rudi. “Die bijten al veel te lang op hun tong”, “Mieke heeft toch ook veel streken” en “Mieke gaat er ook wel over vind ik”, schrijven zij. Eén kijker is vooral verwonderd dat deze post zoveel reacties uitlokt. “Als ik de reacties hier allemaal lees, dan spelen ze allemaal verdomd goed hun rol”, besluit de fan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws