'Familie'-kijkers spuwen hun gal na drastische beslissing: "Dit moet stoppen!" Nieuws
Nieuws

'Familie'-kijkers spuwen hun gal na drastische beslissing: "Dit moet stoppen!"

'Familie'-kijkers spuwen hun gal na drastische beslissing: "Dit moet stoppen!"

Deze week moesten de 'Familie'-kijkers afscheid nemen van Quinten. Inmiddels liet acteur Maxime De Winne in Het Laatste Nieuws weten dat hij zelf ook erg geschrokken was door zijn plotse ontslag. Op sociale media wordt nu ook erg negatief gereageerd op zijn vertrek.

“Elke soapacteur weet dat zijn rol eindig is en de voorbije jaren heb ik mezelf ook wel een paar keer afgevraagd hoelang ik dit nog kon blijven doen", vertelde Maxime De Winne eerder deze week in Het Laatste Nieuws. "Maar zelf wilde ik nooit op de rem gaan staan. Daarvoor deed ik mijn job veel te graag."

“Ik ben blij dat de makers dit nu voor mij hebben beslist en ik heb er ook vrede mee”, ging hij verder. Maar bij veel kijkers is die beslissing nu in het verkeerde keelgat geschoten. "Zo spijtig, hij speelde zijn rol zo goed" en "Heel jammer dat er weer een leuk personage en een goede acteur weg moet", klinkt het onder meer.

Veel kijkers hebben er genoeg van dat er ondertussen al zoveel goede acteurs uit de serie verdwijnen zijn. Zij willen dat dit stopt. "Kunnen ze dan nu stoppen met alle goede acteurs daar te ontslaan?", "Dit kan toch niet blijven duren" en "Die producer kan er niets van. Al de beste acteurs zijn weg", schrijven enkele boze kijkers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws