'Familie'-actrice Janine Bischops (81) verscheurd van verdriet: "Het is verschrikkelijk" Nieuws
Nieuws

'Familie'-actrice Janine Bischops (81) verscheurd van verdriet: "Het is verschrikkelijk"

'Familie'-actrice Janine Bischops (81) verscheurd van verdriet: "Het is verschrikkelijk"

Twee weken geleden raakte het droevige nieuws bekend dat actrice Martine Jonckheere (66) voor de tweede keer getroffen is door borstkanker. Dat nieuws is ook hard binnengekomen bij haar goede vriendin Janine Bischops.

Dat vertelt de 'Familie'-actrice deze week zelf in TV Familie. “Ocharme ons Martine. Ze is zo’n zalig wijf. En ik mag dat zeggen, want we kennen mekaar goed", zegt Janine Bischops. Janine was ook goed bevriend met Carmen, de zus van Martine. "Zij is helaas aan kanker gestorven", vertelt Janine.

De actrice was dan ook erg aangedaan toen ze het nieuws over Martine hoorde. “Toen ik hoorde dat Martine was hervallen, was ik daar niet goed van. Ik zat met een krop in de keel", bekent ze. "Dit wens je niemand toe. Kanker is en blijft een kloteziekte", aldus de actrice.

"Ik kan er niet van over. Het is verschrikkelijk", gaat ze verder. Janine wil Martine dan ook een hart onder de riem steken. "Lieve schat, een sterk wijf slaat zich overal door. Je staat er niet alleen voor", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws