Deze 'Familie'-acteur ziet er plots helemaal anders uit: maakt hij hiermee zelf zijn ontslag bekend? Nieuws
Nieuws

Deze 'Familie'-acteur ziet er plots helemaal anders uit: maakt hij hiermee zelf zijn ontslag bekend?

Deze 'Familie'-acteur ziet er plots helemaal anders uit: maakt hij hiermee zelf zijn ontslag bekend?

Normaal gezien mogen soapacteurs hun uiterlijk niet zomaar veranderen. Maar er is nu één acteur uit 'Familie' die er plots helemaal anders uitziet.

Zo deelde Maxime De Winne, die al jarenlang de rol van Quinten vertolkt in de populaire soap, een bijzondere foto op zijn Instagrampagina. De acteur gaat voortaan namelijk met een kortgeschoren coupe door het leven.

"Legerkapsel", schrijft Maxime De Winne bij de zwart-witfoto. Maar doordat Maxime plots van kapsel veranderd is, vermoeden sommige kijkers nu dat hij uit de reeks zal verdwijnen. Zijn personage Quinten heeft namelijk een heel ander kapsel in de soap. Zou hij dan toch nog in de gevangenis belanden?

Het is ook niet de eerste keer dat een 'Familie'-acteur van look verandert en kort daarna uit de reeks verdwijnt. Zo was het veel fans afgelopen zomer al opgevallen dat Vincent Banić plots zonder baard en met korter haar verscheen op sociale media. Kort daarna verdween hij ook effectief uit de serie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws