‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon pronkt met buik van hoogzwangere vriendin: “Wauw!” Nieuws
Nieuws

‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon pronkt met buik van hoogzwangere vriendin: “Wauw!”

‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon pronkt met buik van hoogzwangere vriendin: “Wauw!”

Yanni Bourguignon en zijn verloofde Kelly zullen deze maand voor de eerste keer mama en papa worden. Yanni’s vriendin deelt misschien wel voor de laatste keer enkele bijzondere beelden van haar bolle buik.

Yanni Bourguignon is vooral bekend geworden door zijn rol als Cédric in de VTM-soap ‘Familie’. Vorig jaar vroeg hij zijn vriendin Kelly al ten huwelijk, maar de twee hebben nu nog meer heuglijk nieuws. De twee verwachten samen hun eerste kindje en Kelly zou nu zelfs elk moment kunnen bevallen.

Op Instagram deelt Yanni’s vriendin nu opnieuw enkele wondermooie beelden. We krijgen Kelly te zien in lingerie en zo toont ze ook meteen trots haar bolle buikje. Yanni kijkt liefdevol naar zijn verloofde en legt zijn hand op haar buik. “Ongelooflijk dankbaar voor jou. Ik zie je graag", schrijft Kelly erbij.

Bovendien laat ze ook weten dat ze er helemaal klaar voor is. “Let’s do this”, voegt ze er nog aan toe. Ook Kelly’s volgers reageren erg enthousiast. “Beste (toekomstige) ouders”, “Mooi, jullie zijn schattig samen”, “Zo schoon”, “Cute” en “Zo mooi”, klinkt het meermaals in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws