'Familie'-acteur Maxime De Winne haalt uit na felle kritiek: "Klopt wel" Nieuws
Nieuws

'Familie'-acteur Maxime De Winne haalt uit na felle kritiek: "Klopt wel"

'Familie'-acteur Maxime De Winne haalt uit na felle kritiek: "Klopt wel"

Op maandag 29 augustus gaat het nieuwe seizoen van 'Familie' van start. Daarin komen we ook te weten hoe het afloopt met Quinten, gespeeld door Maxime De Winne. Die werd in Singapore betrapt met drugs in zijn rolstoel. Er kwam ook veel kritiek op de verhaallijn van Quinten, de acteur reageert nu op de commentaar.

Quinten volgt in 'Familie' een behandeling om weer te kunnen te stappen. "Daar is veel kritiek op gekomen", aldus Maxime De Winne in Story. "Maar de wetenschap erachter klopt", gaat hij verder. "Mensen met een complete dwarslaesie kunnen in zekere zin opnieuw leren bewegen, maar het onderzoek staat nog in z’n kinderschoenen. We zijn bij 'Familie' wel voorzichtig, we willen lotgenoten geen valse hoop geven", vertelt de acteur.

Voor Maxime De Winne hoeft het ook niet dat Quinten opnieuw zou kunnen lopen. "Voor mij moet dat niet en de schrijvers weten dat. Quinten zou dan meer uitvlakken naar een normaal personage, waardoor mijn maatschappelijke rol wegvalt. Ik vertegenwoordig nu een groep mensen en dat vind ik heel belangrijk", aldus de 'Familie'-acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws