'Familie'-acteur Ludo Hellinx (67) getroffen door zwaar drama: "Ben er echt niet goed van" Nieuws
Nieuws

'Familie'-acteur Ludo Hellinx (67) getroffen door zwaar drama: "Ben er echt niet goed van"

'Familie'-acteur Ludo Hellinx (67) getroffen door zwaar drama: "Ben er echt niet goed van"

Voormalig 'Familie'-acteur Ludo Hellinx is zopas het slachtoffer geworden van een inbraak. In Dag Allemaal vertelt de 67-jarige acteur meer over het pijnlijke voorval.

Ludo Hellinx en zijn vrouw Anna verhuisden anderhalve week geleden naar hun nieuwe appartement aan het Zuid in Antwerpen. Maar helaas kregen ze een dag later al inbrekers over de vloer. Ludo en zijn vrouw waren toen even bij de buren naar de wedstrijd van de Rode Duivels gaan kijken.

"Iets na 16 uur kwamen we terug thuis en zagen we dat onze voordeur geforceerd was. Toen we binnenkwamen zagen we dat álles overhoopgehaald was", vertelt Ludo. Hij en zijn vrouw waren dan ook erg geschrokken. "Ik was volledig over mijn toeren", aldus Ludo.

Vreemd genoeg was er niet zoveel gestolen. "Mijn laptop, iPad en dvd-speler lagen er nog. Volgens die politieagente zijn dieven daar niet meer in geïnteresseerd omdat ze die nog amper kwijtraken. Nee, ze zijn uit op goud, geld en juwelen. De juwelen van mijn vrouw lagen overal verspreid, waarschijnlijk niet duur genoeg. Onze creditcards zijn wel verdwenen. Die hebben we meteen laten blokkeren", aldus Ludo.

Iets gebroken

Op dat vlak viel het dus nog mee. Toch was Ludo zwaar in shock. "Die ravage, ik was er echt niet goed van. Mijn vrouw is nog kalm gebleven. Bij mij brak er iets", aldus de 'Familie'-acteur. Hij heeft dan ook een drastisch besluit genomen. "Ik ga nooit meer naar een wedstrijd van de Belgen kijken, da’s gedaan. Ze hebben dan nog verloren ook", lacht de acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws