'Familie'-acteur Kürt Rogiers erg aangedaan door wat hij te horen krijgt van zijn dochter Nieuws
Nieuws

'Familie'-acteur Kürt Rogiers erg aangedaan door wat hij te horen krijgt van zijn dochter

'Familie'-acteur Kürt Rogiers erg aangedaan door wat hij te horen krijgt van zijn dochter

Het was deze week groot feest ten huize Kürt Rogiers. De 'Familie'-acteur is op 14 maart namelijk 52 jaar geworden. Ook zijn jongste dochter Merlijn had een prachtige boodschap voor haar jarige vader.

Kürt Rogiers heeft samen met zijn vrouw Els twee dochters: Lola (17) en Merlijn (14). Deze week was de acteur ook jarig. Zo mocht Kürt Rogiers op 14 maart 52 kaarsjes uitblazen.

Op Instagram deelde de 'Familie'-acteur nu ook een foto van een briefje dat zijn jongste dochter Merlijn voor hem schreef naar aanleiding van zijn verjaardag. “Liefste papa, heb de wijsheid om je te gedragen naar je leeftijd en de leeftijd om die wijsheid totaal te negeren. Happy birthday!”, klinkt het in het briefje.

Kürt Rogiers was dan ook erg aangedaan door de bijzondere boodschap van zijn dochter. "Mijn jongste dochter zoals ik ze ken. En zoals ik ze altijd wil blijven kennen. Grote liefde", schreef hij in het onderschrift.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws