'Familie'-acteur Jan Van den Bosch en jeugdliefde plots uit elkaar na 3 jaar huwelijk Nieuws
Nieuws

'Familie'-acteur Jan Van den Bosch en jeugdliefde plots uit elkaar na 3 jaar huwelijk

'Familie'-acteur Jan Van den Bosch en jeugdliefde plots uit elkaar na 3 jaar huwelijk

Jan Van den Bosch (38), bekend van zijn rol als Zjef in 'Familie', is uit elkaar met zijn jeugdliefde Fran. De twee stapten amper 3 jaar geleden in het huwelijksbootje. In Dag Allemaal vertelt de acteur nu voor het eerst over hun breuk.

“Begin dit jaar hebben Fran en ik samen besloten als vrienden verder te gaan en niet meer als getrouwd koppel”, vertelt Jan Van den Bosch. Die beslissing kwam er na een relatie van maar liefst 18 jaar, waarvan 3 jaar getrouwd. Ze hadden de breuk dan ook zelf niet zien aankomen.

"We hadden het zelf ook niet verwacht, maar ja, mensen veranderen en als je merkt dat je in plaats van naar elkaar toe te groeien uit elkaar groeit, dan moet je beslissingen durven te nemen", klinkt het bij de 'Familie'-acteur. Maar het koppel heeft ook twee kinderen, Lou en Sam. Die laatste speelt sinds kort ook mee in 'Familie'. Zij vertolkt de rol van Finn, het biologische dochtertje van Rudi.

"Dat is allemaal geregeld en dat ging ook vrij makkelijk", vertelt Jan over de afspraken die ze gemaakt hebben over de kinderen. Jan en Fran komen dan ook nog goed overeen. "Alles verloopt very smooth", aldus de acteur. "Wij zijn beter als vrienden dan we waren als koppel", besluit hij.

Hieronder nog een foto van toen ze wel nog een koppel vormden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws