Fabrizio uit 'Temptation Island' doet volgers schrikken met compleet nieuwe look: "Niet mooi!" Nieuws
Nieuws

Fabrizio uit 'Temptation Island' doet volgers schrikken met compleet nieuwe look: "Niet mooi!"

Fabrizio uit 'Temptation Island' doet volgers schrikken met compleet nieuwe look: "Niet mooi!"

Fabrizio Tzinaridis werd bekend door zijn deelname aan 'Temptation Island' en 'De Bachelor'. Onlangs zette hij al de schaar in zijn lange lokken, maar nu heeft de tattoo-artiest alweer voor een nieuwe look gekozen.

Fabrizio Tzinaridis hield helaas geen vriendin over aan zijn 'De Bachelor'-avontuur. Maar inmiddels is de tattoo-artiest wel opnieuw gelukkig in de liefde. Zo liet hij onlangs weten dat hij al een tijdje samen is met Sanne Pelgrims.

Die nieuwe start gaat blijkbaar ook gepaard met een nieuw kapsel. Fabrizio deelde namelijk zopas een foto van zijn gloednieuwe coupe op Instagram. Daarop poseert de realityster met een kort, grijs kapsel. Maar die nieuwe look valt niet bij iedereen in de smaak. "Ik vind het niet mooi. Je bent nu minder knap" en "Toch liever donkerder", schrijven enkele volgers.

Maar gelukkig zijn er ook heel wat volgers die wel fan zijn van zijn nieuwe look. "Zo mooi!", "Staat je enorm goed!", "Nog knapper!" en "Wauw!", klinkt het onder meer in de reacties onder de post.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws