Fabrizio Tzinaridis post opmerkelijk plaatje van zoontje en lokt heel wat reacties uit Nieuws
Nieuws

Fabrizio Tzinaridis post opmerkelijk plaatje van zoontje en lokt heel wat reacties uit

Fabrizio Tzinaridis post opmerkelijk plaatje van zoontje en lokt heel wat reacties uit

Niet iedereen weet het, maar Fabrizio Tzinaridis is een papa. Op zijn Instagrampagina deelt hij een nieuw kiekje met zijn zoontje en al snel krijgt hij veel reacties van zijn volgers.

Fabrizio Tzinaridis kennen we nog van ‘Temptation Island’ en ‘De Bachelor’. In 2019 maakte de realityster een einde aan de geruchten en bekende hij dat hij een zoontje heeft. “Yes, deze kleine, superknappe jongeman is inderdaad mijn zoontje”, schreef hij toen. Fabrizio wil hem beschermen van de spotlights, maar hij post toch geregeld kiekjes met zijn kindje op Instagram. Toch bedekt de papa wel het gezicht van de kleine jongen.

Dat doet hij nu opnieuw op een foto waarop de twee samen aan het eten zijn in McDonald’s. “Zo vader zo zoon”, schrijft Fabrizio erbij. In de commentaren laten veel van zijn volgers weten dat ze dit een erg lief plaatje vinden. "Cute", “Top”, “Zo schattig papa en zoontje”, “Love it”, “Zo leuk”, “Kijk, zo moet het. Lekker genieten met je kind”, “Zalig” en “Zo lief, papa en zoon die samen lekker smullen”, schrijven ze.

Toch reageert niet iedereen even positief op dit plaatje. Zo merkt een volger op dat Fabrizio geen gezonde levensstijl promoot met het eten van fast food, terwijl hij zelf heel veel aandacht besteed aan fitness en sporten. “McDonald’s??? Zo leer je je kinderen echt gezonde keuzes maken”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws