Fabrizio heeft een groot probleem: "Ik vind ze niet" Nieuws
Nieuws

Fabrizio heeft een groot probleem: "Ik vind ze niet"

Fabrizio heeft een groot probleem: "Ik vind ze niet"

Fabrizio Tzinaridis nam deel aan 'The Bachelor', maar hij vond zijn ware er niet. Fabrizio koos voor Madieke, maar er groeide geen langdurige relatie uit.

Intussen heeft Fabrizio het naar eigen zeggen niet makkelijk om de ware te vinden. "We leven in een wereld waar social media en bekendheid zo hoog worden aangeprezen. Terwijl die toch wel heel veel nadelen hebben, hoor. Zeker in je sociaal leven. Ik probeer daar op de juiste manier mee om te gaan. Maar het is niet evident om iemand te vinden die écht is", klinkt het.

Intussen kreeg Fabrizio de voorbije jaren veel kritiek over zich heen. Zeker na 'The Bachelor'. Zou hij sommige zaken toch anders aanpakken met wat hij nu weet? "Ik maak het al vier à vijf jaar mee dat mensen altijd een mening hebben over mij. Ik ben op een punt gekomen dat ik zeg: 'Ik kan er toch niets meer aan veranderen'", aldus Fabrizio.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws