Extravagante Kürt Rogiers draagt rok én nagellak: "Het androgyne fascineert mij" Nieuws
Nieuws

Extravagante Kürt Rogiers draagt rok én nagellak: "Het androgyne fascineert mij"

Extravagante Kürt Rogiers draagt rok én nagellak: "Het androgyne fascineert mij"

In de nieuwe editie van Billie kleden zes mannen zich in de stijl van Britse popster Harry Styles. Kürt Rogiers straalt op de cover en praat openlijk over zijn vrouwelijke kant.

Kürt Rogiers laat zich van een totaal andere kant zien op de cover van Billie. Hij haalt zijn beste Harry Styles naar boven en trekt daarom een meer vrouwelijke outfit aan. Toch is dat niet volledig iets nieuws voor Kürt, want hij heeft altijd zijn vrouwelijke kant al omarmd. “Vandaag vind ik het wel leuk om mijn zachtere kant op te zoeken of zoals vandaag in een heel vrouwelijke context toch mannelijk te zijn”, vertelt hij.

Bovendien heeft hij ook altijd al veel sympathie gehad voor artiesten zoals David Bowie en Freddy Mercury. “Die clash tussen de geslachten, dat is toch superspannend. Het androgyne van zo’n Ziggy Stardust, fascinerend vond ik dat. En vooral: het scoorde ook bij de vrouwen”, zegt hij. Dat merkt hij nu ook bij Harry Styles, want zijn dochter Lola is zot van hem.

Hij deelt de coverfoto nu ook nog eens op zijn Instagrampagina. “Eindelijk iets doen wat mijn dochters cool vinden”, schrijft hij erbij. Zijn volgers zijn alvast laaiend enthousiast. “Wat mooi!”, “Deze look gaat je eigenlijk nog goed af”, “Zo tof!”, “Wauw!” en “Staat je prachtig, Kürt”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws