Ex-vriendin van André Hazes laat zich niet doen en haalt opnieuw hard uit: "Laat mij met rust!”  Nieuws
Nieuws

Ex-vriendin van André Hazes laat zich niet doen en haalt opnieuw hard uit: "Laat mij met rust!” 

Ex-vriendin van André Hazes laat zich niet doen en haalt opnieuw hard uit: "Laat mij met rust!” 

Wie o wie heeft de brief van André Hazes bezorgd aan roddeltante Yvonne Coldewijer? Rachel Hazes ontkende dat eerder al en nu moet André’s ex Sarah van Soelen daar ook nog wat over kwijt.

Het liefdesleven van André Hazes is zeer complex. Nu wordt het nog een tikkeltje ingewikkelder, want Yvonne Coldeweijer heeft een brief vast gekregen die geschreven is door André. Deze was bestemd voor zijn ex Sarah van Soelen en haar ouders toen hij besloot een punt achter hun relatie te zetten. In de brief haalt hij ook stevig uit naar Monique Westenberg, de mama van zijn zoontje.

Yvonne denkt dat André’s moeder Rachel de brief naar haar heeft verstuurd, maar zij ontkende dit al snel op Instagram. Ook Sarah vertelt nu aan Shownieuws dat zij daar niets mee te maken heeft. “Wie die brief heeft verstuurd, weten we niet”, vertelt ze kort en bondig. Vervolgens legt ze ook uit waarom ze dat niet zou doen.

“Als wij dat geweest waren en we wilden de bom laten barsten, dan hadden we het al een jaar geleden gedaan”, aldus Sarah. Daarna maakt ze ook duidelijk dat ze niets meer te maken wil hebben met André. “Ik en mijn ouders zijn er klaar mee om voortdurend geconfronteerd te worden met mijn ex en zijn toestanden”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws