Ex van Tinne Oltmans spreekt zich uit over hun relatiebreuk Nieuws
Nieuws

Ex van Tinne Oltmans spreekt zich uit over hun relatiebreuk

Ex van Tinne Oltmans spreekt zich uit over hun relatiebreuk

In juni 2021 raakte bekend dat actrice Tinne Oltmans en haar vriend, acteur Juan Gerlo (32), een punt hadden gezet achter hun relatie. De twee vormden zes jaar een koppel. In Dag Allemaal praat Juan nu voor het eerst openhartig over die pijnlijke breuk.

Tinne Oltmans en Juan Gerlo gingen in juni 2021 uit elkaar na een relatie van maar liefst zes jaar. Het heeft dan ook lang geduurd vooraleer de acteur opnieuw iemand kon vertrouwen. "Wij waren meer dan zes jaar samen, dus ja, het heeft een tijdje geduurd om daarvan los te komen en alles een plaats te geven", vertelt Juan deze week in Dag Allemaal.

Vorige zomer raakte ook bekend dat Tinne Oltmans een relatie zou hebben met haar 'Lisa'-collega Oscar Willems. Het was dan ook niet makkelijk voor Juan om haar met haar nieuwe vriend op het scherm te zien. "Ik ging dat ook niet bewust opzoeken. Je moet jezelf daar niet mee kwellen", aldus de acteur. Toch deed dat niet het meeste pijn.

"Wat pijn deed, was de breuk zélf, veel meer dan de omstandigheden waarin we uit elkaar zijn gegaan. Het is gewoon afscheid nemen van een periode en van een persoon, en dat heeft tijd nodig", bekent Juan. Toch heeft hij die periode nu volledig kunnen afsluiten. "Als het niet gaat, gaat het niet. Punt. Dat wil zeggen dat wij niet meant to be waren. Ik heb het gevoel dat alles nu volledig is afgerond, en daar ben ik blij om", besluit de acteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws