Ex van Montana Meiland zwijgt niet langer en onthult meer over breuk: "Ben er doodziek van" Nieuws
Nieuws

Ex van Montana Meiland zwijgt niet langer en onthult meer over breuk: "Ben er doodziek van"

Ex van Montana Meiland zwijgt niet langer en onthult meer over breuk: "Ben er doodziek van"

Montana Meiland en haar vriend Dirk Hoogstraten lieten eind december weten dat ze een punt hadden gezet achter hun relatie. De twee vormden zo'n acht jaar een koppel. In het Nederlandse weekblad Privé laat Dirk nu weten dat hij nog altijd erg afziet van de breuk.

“We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten. We hebben elkaar lief maar gaan ieder onze eigen weg.” Met die woorden kondigde Montana Meiland net voor de jaarwisseling haar relatiebreuk met Dirk Hoogstraten aan. Zoveel maanden later heeft Dirk het nog altijd bijzonder moeilijk met de breuk.

"Ik ben er doodziek van geweest, en dat ben ik nog steeds", vertelt hij in het weekblad Privé. "Het verwerkingsproces was enorm. Sinds mijn twintigste waren we samen", legt hij uit. Montana was dan ook zijn eerste grote, echte liefde. "Toen ik haar voor het eerst zag, wist ik gelijk: haar laat ik nooit meer los. Maar helaas is het anders gelopen", aldus Dirk.

Blijkbaar zag Dirk de relatiebreuk ook helemaal niet aankomen. "Ik stond er echt van te kijken. Eerst dacht ik nog: ze komt er wel op terug. Maar ze was heel serieus toen ze zei dat ze er een punt achter wilde zetten", vertelt Dirk. Tot op de dag van vandaag weet hij nog altijd niet goed waarom ze uit elkaar gingen. "Montana is een vrouw die veel bij zich houdt. Ze is gesloten", aldus Dirk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws