Ex van Leontine Ruiters onthult pijnlijke reden van plotse relatiebreuk: "Daardoor uit elkaar" Nieuws
Nieuws

Ex van Leontine Ruiters onthult pijnlijke reden van plotse relatiebreuk: "Daardoor uit elkaar"

Ex van Leontine Ruiters onthult pijnlijke reden van plotse relatiebreuk: "Daardoor uit elkaar"

Leontine Ruiters, de ex van Marco Borsato, is niet langer samen met haar vriend, miljonair John Huiberts. Dat nieuws bevestigde John zopas zelf aan het Nederlandse RTL Boulevard. Daarin onthulde hij ook meer over de reden van hun relatiebreuk.

In oktober vorig jaar raakte bekend dat Leontine Ruiters opnieuw de liefde gevonden had bij miljonair John Huibrechts. Ze leerden elkaar na de zomer kennen via een vriendin van Leontine. Maar nu is hun relatie dus al voorbij.

"We hebben in goed overleg besloten om niet meer samen te zijn. Het is een keuze van ons beiden en er is niks voorgevallen", aldus John. Over de reden van hun breuk blijft hij geheimzinnig. "De reden waarom we uit elkaar zijn, houd ik liever voor mezelf, uit respect voor mezelf, Leontine en voor iedereen die ermee te maken heeft", aldus John. Toch wilde hij nog iets kwijt over de breuk.

"We hebben elkaar heel kort leren kennen en ik heb besloten naar links te gaan en zij naar rechts", legt John uit. Voorlopig gaan ze als vrienden verder. "Ik ben vrijgezel en dat blijf ik voorlopig. Ik zit prima in mijn vel en focus me nu op mijn werk", besluit de ex van Leontine.

Bron: Instagram Stories @lifeofyvonne
Bron: Instagram Stories @lifeofyvonne

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws