Ex van Axel Daeseleire laat Instagram ontploffen met pikante foto: "Geen Playboy meer nodig" Nieuws
Nieuws

Ex van Axel Daeseleire laat Instagram ontploffen met pikante foto: "Geen Playboy meer nodig"

Ex van Axel Daeseleire laat Instagram ontploffen met pikante foto: "Geen Playboy meer nodig"

Lisa Moerman, die je nog kan kennen uit de realityreeks 'Love Island' en als ex van Axel Daeseleire én Nick Kraft, deinst er niet voor terug om regelmatig een sexy foto van zichzelf te posten op Instagram. En ook nu laat ze maar weinig aan de verbeelding over.

Sinds haar deelname aan 'Love Island' loopt Lisa Moerman regelmatig met haar liefdesleven in de schijnwerpers. Eerst had de influencer een relatie met Nick Kraft uit 'Big Brother' en daarna kwam ze in de aandacht door haar relatie met acteur Axel Daeseleire, waar ze vorige maand een punt achter zette.

Maar die relatiebreuken laat Lisa duidelijk niet aan haar hart komen. Zo gooit ze op haar meest recente Instagrampost weer al haar troeven in de strijd. "Gouden uur", schrijft ze bij een foto waarop ze te zien is een beige topje dat maar weinig aan de verbeelding overlaat.

Haar volgers reageren dan ook laaiend enthousiast. "Lekker ding", schrijft iemand. "Nu ik heb ik die Playboy niet meer nodig", reageert iemand anders. De brunette stond namelijk twee jaar geleden op de cover van het naaktblad Playboy. "Wow sexy" en "Prachtige foto", lezen we ook nog tussen de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws