Ex-schoondochter van Marco Borsato klapt eindelijk uit de biecht over de beschuldigingen Nieuws
Nieuws

Ex-schoondochter van Marco Borsato klapt eindelijk uit de biecht over de beschuldigingen

Ex-schoondochter van Marco Borsato klapt eindelijk uit de biecht over de beschuldigingen

Daisy Piras, de ex-vriendin van Marco Borsato’s zoon Luca, spreekt eindelijk openlijk over de beschuldigingen van Marco. Bovendien heeft ze een duidelijke mening over haar ex-schoonvader.

Luca Borsato en Daisy Piras hebben nog niet zo lang geleden besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Luca is namelijk enkele keren vreemdgegaan, maar Daisy sluit een verzoening toch nog niet uit. Ondertussen heeft ze wel wat te zeggen over de familie van Luca en vooral over zijn vader Marco.

Marco leeft momenteel onder de radar, omdat hij beschuldigd wordt van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Daisy praat nu openlijk over die beschuldigingen in ‘Allures’ op YouTube. Ze vindt het ten eerste zeer jammer dat Marco al veroordeeld wordt, nog voor er überhaupt een rechtszaak heeft plaatsgevonden.

“Ik zeg niet wat waar en niet waar is, want dat weet ik zelf ook niet”, zegt Daisy. Toch heeft ze wel een duidelijk antwoord op de vraag of ze denkt dat Marco onschuldig is. “Ja. Zeker. Ik vind het echt een super lief gezin. Heel liefdevol, heel warm. Ik heb me altijd thuis gevoeld”, vertelt ze. Of dat Marco Borsato toch schuldig is, zal het onderzoek nog moeten uitwijzen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws