Ex-Miss België Romanie Schotten bevallen van een tweeling: "Wat een mooie namen!" Nieuws
Nieuws

Ex-Miss België Romanie Schotten bevallen van een tweeling: "Wat een mooie namen!"

Ex-Miss België Romanie Schotten bevallen van een tweeling: "Wat een mooie namen!"

Ex-Miss België Romanie Schotte en haar man Stefan Talpe, de broer van 'Onder vuur'-acteur Louis Talpe, zijn zopas de trotse ouders geworden van een tweeling. Dat heuglijke babynieuws maakte Romanie zelf bekend via Instagram.

In juni liet Romanie Schotte weten dat ze in verwachting was van een tweeling. “Twee hartslagen, dubbele liefde, toekomstige tweelingmoeder”, schreef ze toen bij een foto waarop ze trots haar zwangere buikje toonde.

Nu heeft de voormalige Miss België laten weten dat ze bevallen is van twee gezonde kindjes: een jongen en een meisje. "Gilles Talpe & Romée Talpe. 30.11.22. Je kan niet scheiden wat bedoeld is om samen te zijn", schrijft ze bij een foto van de handjes van haar kersverse tweeling.

Het regent dan ook felicitaties richting het koppel. "Proficiat! Geniet van jullie wondertjes", klinkt het meermaals in de reacties. Veel mensen zijn ook fan van de namen. "Prachtige namen!", "Superleuke namen" en "Wat een mooie namen!", reageren enkele volgers.

Vorig jaar in oktober verwelkomden Romanie en Stefan al hun eerste zoontje, Theo. In 2019 gaf de ex-Miss België haar jawoord aan de jongere broer van acteur Louis Talpe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws