Ex-Miss België Romanie Schotte heeft slecht nieuws over haar ongeboren tweeling Nieuws
Nieuws

Ex-Miss België Romanie Schotte heeft slecht nieuws over haar ongeboren tweeling

Ex-Miss België Romanie Schotte heeft slecht nieuws over haar ongeboren tweeling

Romanie Schotte is momenteel in verwachting van een tweeling, een jongen en een meisje. De ex-Miss België kreeg vorig jaar al een zoontje, Theo. Maar nu heeft Romanie minder goed nieuws over haar ongeboren tweeling.

Romanie Schotte is momenteel 30 weken in verwachting. En die zwangerschap valt haar erg zwaar. “Als ik zwangerschap van de tweeling vergelijk met de vorige van Theo is het toch een stuk zwaarder", schrijft Romanie op haar Instagram Stories.

Ze heeft veel meer last van kwaaltjes en ook fysiek is het een pak lastiger door haar dikke buik. "Mijn buik heeft al de omvang van iemand die op het einde van zijn zwangerschap zit met één kindje en ik ben momenteel 30 weken dus nog even doorbijten."

Op haar volgende verhaal deelde ze ook niet zo'n goed nieuws over haar ongeboren tweeling. "Ik ben momenteel niet aan het werk omdat ik verhoogd risico heb op vroeggeboorte", aldus Romanie. Vroeggeboortes komen echter vaak voor bij tweelingen.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws