Bekende acteur en ex-man Katja Schuurman beschuldigd van seksueel misbruik van minderjarigen Nieuws
Nieuws

Bekende acteur en ex-man Katja Schuurman beschuldigd van seksueel misbruik van minderjarigen

Bekende acteur en ex-man Katja Schuurman beschuldigd van seksueel misbruik van minderjarigen

De Nederlandse acteur Thijs Römer, tevens de ex-man van de Nederlandse actrice Katja Schuurman, wordt beschuldigd van seksueel misbruik. Ondertussen is er ook al een onderzoek opgestart door het Openbaar Ministerie.

Enkele maanden geleden deed een 20-jarige vrouw al aangifte tegen de de 44-jarige acteur. Zij beschuldigde Thijs Römer van seksueel grensoverschrijdend gedrag dat gebeurd zou zijn toen ze amper 14 jaar oud was.

Nu melden verschillende bronnen aan het Nederlandse RTL Boulevard en De Telegraaf dat er minstens drie aangiftes geweest zijn van zedenmisdrijven. Het zou allemaal gaan over jonge slachtoffers die spreken van seksueel misbruik. De acteur zou inmiddels ook verhoord zijn door de zedenpolitie meldt RTL Boulevard. Volgens bronnen zou een van de vermeende slachtoffers er zo slecht aan toe zijn dat ze opgenomen is in een instelling.

Thijs Römer was van 2006 tot 2015 gehuwd met actrice Katja Schuurman. Samen hebben ze ook een dochter. Op zijn meest recente foto op Instagram uiten veel volgers ook hun ongenoegen over de acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws