Ex-K3'tje Klaasje Meijer compleet gebroken na plots overlijden dierbare: "Wat een verdriet" Nieuws
Nieuws

Ex-K3'tje Klaasje Meijer compleet gebroken na plots overlijden dierbare: "Wat een verdriet"

Ex-K3'tje Klaasje Meijer compleet gebroken na plots overlijden dierbare: "Wat een verdriet"

Klaasje Meijer heeft zonet zeer droevig nieuws gedeeld op Instagram. Het voormalige K3'tje laat weten dat ze in diepe rouw is.

Het ex-K3'tje heeft namelijk zopas haar hondje verloren. Dat schrijft Klaasje op Instagram. "Afscheid genomen van onze grote lieve vriend. Rust in vrede, Nero", staat er te lezen bij een foto van haar overleden hondje. Ze voegde er ook nog een gebroken hartje aan toe.

Nero is de golden retriever van Klaasjes ouders. De blondine groeide dus op met de harige viervoeter. Gelukkig kan Klaasje op heel wat steun rekenen van haar volgers. Onder meer haar ex-collega Hanne Verbruggen reageerde op het verlies met een droevig gezichtje en een hartje.

Daarnaast krijgt Klaasje nog heel wat steunbetuigingen. “Veel sterkte lieverd!”, “Oh nee vreselijk! Sterkte voor jou en je ouders, zussen en broer. Wat een verdriet”, “Zo pijnlijk”, “Gecondoleerd”, “Afscheid van een trouwe metgezel valt altijd heel zwaar” en “Zo hartverscheurend", klinkt het onder meer in de reacties onder de Instagrampost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws